Polyurethan gulve

Comfort, æstetik & stor slidstyrke.

Polyurethan gulve & industri

Denne type gulve egner sig godt til produktion og har typer af polyurthan der er ekstrem hårdføre, ikke kun i overfladen men ligeledes i forhold til kemi og temperatur.

Polyuretan gulve

Polyuretan gulve er samtidig utrolige æstetiske og smukke gulve. De egner sig derfor til mage områder vi virksomheden, lige fra produktionen til receptionen.

Comfort gulve i polyuretan

Polyurethan adskiller sig fra epoxy, fordi den har evnen til også at være fleksibel og kan bruges som comfort gulve, ligeledes kan de have stor effekt på miljøer hvor akustik er udfordrene.

9

Comfort gulve

Polyurethan gulve kan være fleksible og derfor andvendes som ergonomiske gulve, samt i støjreduceret miljøer.

9

Høj belastning & varmegrader

Behovet for i produktionsenheder og kunne kombinere høje varmegrader med høj belastning forekommer ofte. Her kan Polyurethan være det rigtige valg, i nogen tilfælde.

9

Let til hård industri

Polyurethanens egenskaber gør det muligt at vælge denne type gulve til alle produktioner, uanset om det er hård eller let industri.

Hvorfor vælge Polyurethan gulve

Alle gulve skal vælges fordi egenskaberne passer til behovet. Polyurethan gulve egner sig specielt godt til hård industri og områder hvor estetik og comfort er vægtet højt.

Det er et hårdfør og slidstærkt gulv, med mange anvendelsesmuligheder. Det findes en del forskellige typer Polyurethan gulve og vi rådgiver jer til at vælge det rigtige.

Polyurethan gulvets evne til at være fleksibelt, er et af de steder hvor det adskiller sig fra øvrige fugefrigulve der alle har en hård overflade. Fleksibiliteten kan i nogen tilfælde være revneoverbyggende og bremse lyd som derved hjælper til et mindre støjfrit miljø.

Polyurethan er derfor et godt valg hvis man søger efter et fugefrit gulv, der kan dække en bred vifte af behov.

Få et tilbud på jeres projekt!

Vi har lavet gulve ved!