Hårdføre & slidstærke gulve!

Produktionsgulve

Hospitaler & sundhed

Industri & levnedsmiddel

Butik & supermarked

Levnedsmiddelproduktion

Vand, høje varmegrader, hygiejne og slidstyrke, er store faktorer. De gulve der, anvendes skal kunne holde til disse faktorer. Nogle produktioner har korte muligheder for reparationer og det skaber en udfordring!

Butikker & produktion

Detail er i dag også indbefattet produktion, dels er der butikken i sig selv, der har brug for æstetiske gulve. Dertil kommer bager, slagter, delikatesse, omklædning m.m. Det stiller større krav til belægningen.

Hospitaler & sundhed

Hygiejne er væsentlig i miljøer hvor smittefare skal begrænses. Samtidig skal overfladen være slidstærk og nem at holde ren. Gulvet skal også kunne være æstetiks pænt og skabe et miljø.

9

Ny udlægning af gulve

Skal i have udlagt et helt nyt gulv, kan vi hjælpe jer med hele processen fra rådgivning til udlægning, samt vedligehold af det nye gulv.

9

Reperationer & vedligehold

Intet holder evigt, heller ikke gulve. Dagligdagen slider på overfladen og der opstår behov for service og vedligehold, her kan vi være jeres faste samarbejdspartener.

9

Problemer med undergulvet?

Har i et gulv, der er svagt i overfladen, grundet et svagt undergulv? Det er noget, der kan skabe mange problemer. Vi kan hjælpe jer med at få overblik over problemets omfang, samt udbedrer det.

Det handler alt sammen om de rigtige løsninger!

Industri gulve handler ligeså meget om produktionen i virksomheden, som det handler om gulvet. Det er produktionen, der definere behovet for resistens og hårdhed.

Når der, skal planlægges nyt gulv til jeres produktion, er der flere ting der skal tages i betragtning – Hvad består jeres produktion af, hvordan rengøres den og hvilke kemikalier bruges der.

Der findes gulve der kan bruges i en hvilken som helst produktion og de fugefri gulve har egenskaber, der dækker rigtig mange behov. Rådgivning er en essential del af processen og uden den er chancen for det forkerte gulv meget stor.

Det er dyrt og vælge forkert, ikke kun fordi der skal lægges nyt gulv, men også fordi det betyder nye omrokeringer for jeres produktion.

Hvad kan vi hjælpe jer med ?

Vi har lavet gulve ved!