Epoxygulve

Slidstærke løsninger til industri og erhverv. 

Industri og reperationer.

Industrigulve skal vedligeholdes og vi er eksperter i dette, kontakt os og aftal en gennemgang af jeres produktion.

Epoxy som designgulve.

Epoxygulve er æstetiske og smukke, så de er ikke kun et godt match for hård industri. De er smukke i alm. erhvervsbygninger.

Byggeri & projekter

Vi laver gulve til renovation og nybyggeri. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivningsfasen til det færdige slutprodukt.

Undergulve er styrken

Uden et stærkt undergulv, får i ikke en stærk overflade. Vi kan udføre prøver af jeres undergulv, samt fortælle jer om det er bæredygtig til udlægning af epoxy.

Epoxybelægninger er mange ting.

Vi udfører alt i epoxybelægninger, lige fra epoxymaling til belægninger i flere lag. Fælles for dem alle er, at det kræver rådgivning og vælge det rigtige produkt.

Pleje & vedligehold

Med den rette indsats på denne front, kan jeres gulv holde i mange år. Vi giver rådgivning om hvordan i gør det bedst og hvilke produkter i bør rengøre med.

9

Fugefri & stærk!

Epoxygulve har en stor styrke, da de er udlagte uden fuger. Der er derfor ingen svage punkter på overfladen.

Det er altid fugerne, der er det svageste punkt på en belægning.

9

Driftsikkerhed

Epoxygulve giver holdbarhed og driftsikkerhed, når den rigtige løsning er valgt. Der findes et type gulv til alle andvendeser og her er epoxy meget mere fleksibel, end andre gulve.

Minimal vedligehold!

9

Undergulve & epoxygulve

Jeres gulv er ikke stærkere, end det undergulv i udlægger på. En stor del af, det at få et nyt gulv, handler om undergulvet. Det er vigtigt at sikre at det er bæredygtigt, ellers kan et nyt gulv hurtigt blive en dyr affære.

Vi løser store & små projekter, for erhvervsvirksomheder.

Vi har mange års erfaring med at løse opgaver omkring fugefri gulve, herunder epoxy. Vi tager hele fasen med jer, lige fra besigtigelse og rådgivning, til den færdige løsning.

Rådgivning er 50% af et epoxy gulv, der findes mange typer epoxy gulve og epoxy er derfor mange ting. Fælles for alle epoxy gulve er, at det rigtige gulv skal ligge det rigtige sted, hvis det skal holde længe.

Vi yder den rådgivning, der skal til, for at jeres virksomhed, vælger rigtigt!

Fugefri gulve har mange kvaliteter og udmærker sig i industrien, da de ingen svage fuger har. Det er samtidigt et gulv der kan tilpasses jeres produktion og rengøring. Uanset om det handler om kulde eller varmegrader, eller hård belastning på gulvet.

Den samme styrke kan også leveres til de mere æstetiske områder i virksomheden, som receptionen, kantinen, gangarealer, kontormiljøer, toiletter og omklædning. I disse områder er epoxy gulve smukke og fuld af design.

Modtag et tilbud på jere projekt!

Vi har store erfaring med alle typer gulvprojekter

Tag os med på råd, næste gang du skal have nyt, vedligeholde, reperationer og renovation.