Hårdføre & slidstærke gulve!

Produktionsgulve

Hospitaler & sundhed

Industri & levnedsmiddel

Butik & supermarked

Levnedsmiddelproduktion

Vand, høje varmegrader, hygiejne og slidstyrke, er store faktore. De gulve der andvendes skal kunne holde til disse faktore. Nogen produktioner har korte muligheder for reperationer og der udfordere!

Butikker & produktin

Detail er i dag også indbefattet produktion, dels er der butikken i sig selv. der har brug for estetiske gulve. Dertil kommer bager, slagter, delikatesse, omklædning m.m som stiller deres egne krav til belægningen.

Hospitaler & sundhed

Hygiejne er væsentlig i miljøer hvor smittefare skal begrænses, samtidig skal overfladen være slidstærk og nem at holde ren. Gulvet skal også kunne leve op til at være estetiks pænt og skabe miljø.

9

Ny udlægning af gulve

Skal i have udlagt et helt nyt gulv, kan vi hjælpe jer med hele processen fra rådgivning til udlægning, samt vedligehold af det nye gulv.

9

Reperationer & vedligehold

Intet holder forevigt, heller ikke gulve. Dagligdagen slider på overfladen og der opstår behov for service og vedligehold, her kan vi være jeres faste samarbejdspartener.

9

Problemer med undergulvet?

Har i et gulv der er svagt i overfladen, grundet et svagt undergulv. kan der skabe mange problemer. Vi kan hjælpe jer med at få overblik over problemst omfang, samt udbedrer det.

Det handler alt sammen om de rigtige løsninger!

Industri gulve handler ligeså meget om produktionen i virksomheden, som det handler om gulvet. Det er produktionen der definere behovet for resistens og hårdhed.

Når der skal planlægges nyt gulv til jeres produktion, er der flere ting der skal tages i betragtning – Hvad består jeres produktion af, hvordan rengørres den og hvilken kemikalier bruges der.

Der findes gulve der kan bruges i en hvilken som helst produktion og de fugefri gulve har egenskeber der dækker rigtig mange behov. Rådgivning er en essential del af processen og uden den er chancen for det forkerte guld meget stor.

Det er dyrt og vælge forkert, ikke kun fordi der skal lægges nyt gulv, men også fordi det betyder nye omrokeringer for jeres produktion.

Hvad kan vi hjælpe jer med ?

Vi har lavet gulve ved!